Vereség hazai pályán

Hits: 69
Az NBII- és női kézilabda bajnokság 9. fordulójában a KK Ajka hazai pályán fogadta a Büki TK csapatát, de ezúttal nem tudott olyan jó teljesítményt nyújtani, mint idegenben a VKLSE ellen, így tízgólos vereséget szenvedett.
KK Ajka- Büki TK (10-14) 22-32
Ajka, Városi Sportcentrum 
Vezette: Szincsák Eszter, Szabó Tünde 
KK Ajka csapata: Pálinkás V.; Horváth Zs. (kapusok); Tóth F.; Vida Cs. 5; György Sz. 3; Klespitz D.; Jalkóczi K.; Fábián X.; Regovics V. 3; György P.; Busznyák L.; Völler P. 1; Berecz N.; Németh R.; Bánhelyi N. 2; Rózsás J. 8
Vezetőedző: Károlyfi Viktor
Erőnléti edző: Halász Dániel
Értékelés 
Játékos szemmel Vida Csenge (jobbszélső- KK Ajka): “A kezdeti megilletődöttség az első félidőben sajnos kitartott. Sok hibával játszottunk, számos helyzetet kihagyva, de hátrányunk abszolút behozható lett volna. A második félidőt összeszedetten kezdtük, azonban a koncentráció szétesett, védekezésünk nem volt eléggé agresszív, így a kimagasló kapusteljesítmény ellenére sem tudtuk hozni a mérkőzést, sőt óriási különbséggel fejeztük be. A visszavágón természetesen megpróbálunk meglepetést okozni. Folytatjuk tovább a kemény munkát, és mindent megteszünk azért, hogy az őszi szezon utolsó két mérkőzésén beérjen a munkánk gyümölcse! Hajrá Ajka!”

Támogatóink