Téli felkészülés értékelés – NBIB Férfi felnőtt

Hits: 132

Véget ért a felkészülési időszak, hétvégén már a bajnokságban lép pályára NBIB férfi felnőtt csapatunk. A szombati csarnokavató bajnoki mérkőzés előtt vezetőedzőnk Tréki Tamás, és csapatkapitányunk John András értékelte a csapat téli felkészülését.

Tréki Tamás – vezetőedző

„Nagyon jó felkészülést tudhatunk magunk mögött. Rengeteg edzésünk volt januárban, amit nagyon motiváltan és lelkesen végeztek el a srácok. A heti nyolc-kilenc tréning mellett három igen hasznos edzőmérkőzést is játszottunk. Az állóképesség fejlesztése mellett jutott idő az egyéni képzésekre, valamint a taktikai elemek fejlesztésére is.

Első ellenfelünk a Tata csapata lesz, amely évek óta a másodosztály meghatározó társasága. Nehéz mérkőzésre számítok, de győzelemre készülünk!

A tavaszi szezontól minél több győzelmet várok. Szeretnénk elérni, hogy sokan járjanak ki a mérkőzéseinkre, ezt pedig csak úgy tudjuk megvalósítani, ha jó játékkal és szórakoztató összecsapásokkal szolgáljuk ki az értünk szurkolókat. Közös célunk a fiúkkal, hogy élmény legyen meccsre járni Ajkán! A szezonból a lehető legtöbbet szeretnénk kihozni! Hajrá Ajka!"

John András – csapatkapitány

„Hosszú és alapos felkészülésen vagyunk túl a csapattal. A januári hónapot kisebb-nagyobb sérülések tarkították, de reméljük, a szombati tavaszi hadjárat kezdetére már páran a sérültek közül hadra foghatóak lesznek, és itthon tudjuk tartani a két pontot. Fontos lenne a jó kezdés a kitűzött célunk elérésében. Remélem minél többen kilátogatnak majd a meccsekre. Hajrá Ajka!”

IMG 0323 min

Támogatóink