Szombaton kezdi a bajnokságot az U14-es fiú csapatunk

Hits: 32

Fiú U14 csapatunk is elkezdi a szereplését szombaton, az év első gyermekbajnoki fordulójában a Veszprémi KKFT., majd a Balatonfüredi KSE – Eötvös csapatával mérkőznek meg fiaink Veszprémben, a DEVM Közhasznú Alapítvány Sportcsarnokában. A közelgő forduló előtt vezetőedzőnket Vikor Ferencet kérdeztük.

Milyennek értékeled a nyári felkészülést?

Nyáron vettem át a csapatot, ez volt az első közös felkészülésünk a gyerekekkel. Ami vegyesen sikerült, mert nem vagyunk túl sokan és a nyaralások, valamint egyéb elfoglaltságok miatt sosem tudtunk teljes létszámban edzeni, viszont próbáltuk a legtöbbet kihozni ebből a helyzetből és egy eredményes felkészülési időszakon vagyunk túl.

Mi lesz a célja a csapatnak a bajnokságban?

A célunk a bajnokságban, hogy mindenkivel szemben úgy tudjunk játszani, hogy esélyünk legyen megnyerni az adott mérkőzést és minél előrébb tudjunk végezni.

Milyen célt lehet kitűzni akár helyezésre, akár fejlődésre vonatkozóan?

Nem ismerem még a bajnokságban résztvevő csapatok minőségét, így konkrét célt sem szeretnék még megfogalmazni. A célunk, hogy minél előrébb végezzünk, illetve, hogy a csapatom játékosai mind egyénileg, mind csapat szinten fejlődni tudjanak a szezon során.

 

Sok sikert kívánunk, HAJRÁ AJKA!

Támogatóink