Semmi sem sikerült 

Hits: 64

Ez nem a mi napunk volt: sima vereséget szenvedett a Büki TK ellen női ifjúsági csapatunk.

Női ifjúsági III. osztály
KK Ajka- Büki TK (12:18) 29:36
Ajka, Városi Sportcentrum
Vezette: Papp Richárd, Uhrin Roland
KK Ajka csapata: Fleer A.; Horváth Zs. (kapusok); Baracska A.; Ódor R. 1; Schneider K. 5; Klespitz D. 3; Kovács Zs. 2; Jalkóczi K. 2; Fábián X. 5; György P. 1; Szeiler A. 1; Orsós L. 2; Völler P. 5; Mátyás E. 2.
Vezetőedző: Berecz Nikolett 
 
Gyors gólváltásokkal kezdődött az összecsapás, ami a nagyobb probléma, hogy 2-2 után egyértelműen átvette az irányítást a büki csapat, sajnos az időkérés sem segített csapatunkon. Türelmesen játszottak a vendégek, végül megtalálva a megfelelő helyzetet, sajnos a mieink nem igazán találták az utat a büki kapuhoz. 12:18-as félidei eredménnyel vonulhattak az öltözőbe a csapatok. 
A második félidőben a fiatalabbak egy-két jó megmozdulására k örülhettünk. 
Sajnos ezen a napon nem sikerült semmi, a játék minden elemében felülmúlt minket a Bük együttese. 
Értékelés
Edzői szemmel Berecz Nikolett (vezetőedző- KK Ajka): “Ebben az összeállításban nagyon hullámzó teljesítményre vagyunk képesek, volt olyan mérkőzés, mikor nagyon jól játszottak, de ma semmi nem sikerült. Sajnos tíz perc alatt eldőlt a sorsunk, mikor olyanokat hibáztunk támadásban és védekezésben, amely az önbizalmunkat, teljesítőképességünket meghatározta a továbbiakban. Igazából felvillanásaink voltak csak, a játék minden elemében gyengén teljesítettük. Ezt a teljesítményt mindenképp ki kell javítani a hátralévő összecsapásokon!”
 

Támogatóink