Pontosztozkodás a SZESE- Győr ellen

Hits: 60

Izgalmas mérkőzésen 25:25-ös döntetlent játszott egymással a KK Ajka és a SZESE Győr női kézilabdacsapata az NBII 3. fordulójában.

KK Ajka- SZESE Győr (13:15) 25:25

Vezette: Koltai Dániel, Poller Zoltán

KK Ajka csapata: Pálinkás V.; Forster A.; Horváth Zs. (kapusok); Tóth F. 1; György Sz. 3; Gelencsér L. 2; Rózsás J. 5 (3); Ódor R.; Jalkóczi K.; Fábián X. 3; György P. 3; Borsos F.; Klespitz D.; Busznyák L. 5(2); Völler P. 3; Bánhelyi N.

Kiállítások: 8 perc, illetve 6 perc

7 méteres dobások: 7/5, illetve 1/1

Vezetőedző: Károlyfi Viktor

Kapusedző: Varga Szabolcs

Értékelések

Edzői szemmel

Károlyfi Viktor (vezetőedző- KK Ajka): „Rengeteg technikai hibával, kihagyott helyzetekkel játszottunk a mai találkozón. Védelemben, legfőképpen kapus teljesítményben voltunk gyengék a mérkőzés 3/4 részében, majd az utolsó negyedórában volt pár védésünk, amivel visszajöttünk a mérkőzésbe, és a kezünkben volt a győzelem, illetve CSAPATOM ismét megmutatta mekkora tartása, és küzdeni tudása van! Gratulálok az egy ponthoz, de a hibák mellett nem mehetünk el, mihamarabb orvosolni kell!! Hajrá Ajka!!”

Játékos szemmel

Pálinkás Viktória (kapus- KK Ajka): „Nagyon döcögősen kezdtük az első félidőt. A támadásainak jók voltak, talán védekezésben volt egy kis hiányérzetem, de legjobban az én teljesítményével nem voltam megelégedve. Második félidőben kezdtük összeszedni magunkat, javult a védekezés és a kapus teljesítmény. Végig az ellenfél vezetett, de nagyon büszke vagyok a csajokra, hogy senki se adta fel egy percre se és a végén tudtunk menteni egy pontot! Úgy gondolom, ha egy csapat -5ről fel tud állni akkor bármire képes lehet.”

Támogatóink