Nem sikerült folytatni a jó szériát

Hits: 202
Nem sikerült folytatni a jó szériát

Pénteken este a vecsésiek otthonában lépett pályára Velky Péter csapata. Az első négy percben nem született gól, jól is védekeztek a csapatok, de a vendégek három ziccert is hibáztak, amikor is a hazaiak megszerezték a vezetést. Ezt követően fej-fej mellett haladtak a felek, a játékrész közepén 5-5 szerepelt az eredményjelző táblán, majd a vendéglátók zsinórban háromszor is betaláltak (8-5). Az ajkaiaknak sikerült kiegyenlíteni a hátrányukat, azonban a szünet előtti időszakot a vecsésiek bírták jobban, így ők mehettek két gólos előnnyel a pihenőre. A térfélcsere után tartotta 2-3 gólos előnyét a hazai alakulat, amikor Velky edző időt kért és megpróbálta rendezni a sorokat. A pontatlanul, sok technikai hibával támadó ajkaiak hosszú perceken keresztül nem tudtak gólt lőni, ami megbosszulta magát (16-13). A vége előtt pár perccel sikerült egy gólra felzárkózni John Andráséknak, ami után a vecsésiek edzője kérte ki idejét (20-19). A hajrában ismét több hiba csúszott az ajkai támadásokba, amit a vendéglátók kihasználtak és bebiztosították győzelmüket. Ezen az estén az enerváltan, pontatlanul és számtalan technikai hibával játszó KK Ajka csak saját magát okolhatja az elvesztett pontok miatt.

Vecsési KKFT – KK Ajka KFT 23-21 (13-11)

KK Ajka: Tatai 1, Baracskai (kapusok), Bodnár 3(2), Jávor 1, Tóth, Kovács, Gyene 4(1), Rosta 1, Nagy 1, John 5, Dobos 3, Breuer 2, Ernei, Zsáki, Horváth, Perczel.

Edzői szemmel – Velky Péter, vezetőedző:

„Előző heti mérkőzésünk után sajnos a játék minden elemében sikerült alulmúlni magunkat. Fejekben nem voltunk ott, szinte semmit sem tudtunk megvalósítani abból, amit szerettünk volna, ami kár, mert a múlt heti nehezen megszerzett 2 pontunkat nem tudtuk tovább kamatoztatni. Próbáljuk összeszedni magunkat és egy jó mérkőzéssel szeretnénk szépíteni a héten hazai pályán.”

Játékos szemmel – John András, átlövő:

„Vecsésen vendégeskedtünk a hétvégén, sajnos nem sok sikerrel. Felkészültünk a meccsre rendesen, de azt senki nem gondolta, hogy saját magunk állunk majd a győzelmünk útjába. Az első perctől kezdve a mérkőzés végéig a gyenge támadójáték jellemzett minket. Ziccert ziccerre hibáztunk, rengeteg eladott labdánk és technikai hibánk volt. Nem tudtunk kijönni a hibák "tengeréből", felülkerekedni saját magunkon és sajnos ez vezetett a hazai győzelemhez. Kicsit megint megnehezítettük a saját dolgunkat, de mennünk kell tovább, mert a hétvégén a Győr csapata látogat hozzánk, ahol szeretnénk javítani. Hajrá Ajka!”

Támogatóink