Nem sikerült a győzelem Győrben

Hits: 193

A második helyezett győriekhez utazott pénteken este a KK Ajka. A hazaiak villámrajtot vettek, tíz perc után 6-2-re vezettek, amire Tréki mester időkéréssel reagált. Az ajkaiak a hét a hat elleni játékkal próbálkoztak, amibe több hiba is csúszott, így a hazaiak könnyű gólokat szerezve tartották biztos előnyüket (10-5). A vendégek védekezése feljavult, a támadásokat is pontosabban fejezték be, így sikerült közelebb zárkózniuk (13-11), de a félidei hajrában ismét a győriek percei következtek, így ők mehettek biztos előnnyel a szünetre. A térfélcserét követően az ajkaiak az „öltözőben maradtak”, ugyanis tíz perc alatt csupán egy gólt szereztek, amire a győriek hattal válaszoltak, ezzel szinte eldöntötték a mérkőzés kimenetelét (21-12). A vendégek edzője ismét letette időkérő kártyáját, megpróbálta felrázni csapatát, ami csak részben sikerült (24-17). Az ajkaiak több ziccert és büntetőt is hibáztak, nem tudtak feljebb zárkózni a nagy önbizalommal játszó győriekhez (28-19). Az utolsó percekben érdemi változás nem történt, így a hazaiak joggal ünnepelték győzelmüket a lefújást követően.

Agrofeed ETO Uni Győr – KK Ajka 31-22 (16-11)

Jávor 2, Tóth 2, Oláh, Gyene 1 (1), Nagy, John 1, Dobos 2, Breuer 2, Forgács 2, Ernei 4, Zsáki, Konyicsák, Buri, Perczel 3, Bonyhádi 2 (1), Baracskay 1

Pénteken Budapesten lesz lehetősége a fiúknak a javításra, hiszen a PLER-Budapest csapata ellen lépünk pályára.

Edzői szemmel - Tréki Tamás vezetőedző:

„Nehéz mérkőzésen vagyunk túl, az egyik bajnokaspiráns otthonában vendégeskedtünk a hétvégén. Úgy gondolom, hogy a kilencgólos vereség túlzott, sokkal több volt ebben az összecsapásban. Sajnos a támadójátékunk, valamint a helyzetkihasználásunk nem működött az elvárt szinten, és ezt kihasználta a jó formában lévő Győr, megérdemelt sikert arattak.”

Játékos szemmel – Perczel Kristóf jobbátlövő:

„Pénteken Győrbe utaztunk. Szerettük volna folytatni a jó szereplésünket és pontot, pontokat gyűjteni. Tudtuk, hogy nehéz dolgunk lesz hisz egy jó csapatról van szó, ezt mutatja a tabellán elfoglalt helyük is.

Védekezésünk jól működött és kapus teljesítmény is társult hozzá, azonban támadásban sok hibát vétettünk, átlövéseket rossz százalékkal tudtuk befejezni így sajnos elmaradt a siker!”

Támogatóink