Magabiztos női felnőtt győzelem

Hits: 86

A Celldömölki VSE ellen lépett pályára női felnőtt együttesünk szombaton. Már a mérkőzés elejétől kezdve dominálni tudtak a pályán az ajkai lányok, és a gyors lerohanásoknak és a jó védéseknek köszönhetően a félidőre egy megnyugtató, ötgólos vezetést tudtunk kialakítani. A második félidőben is jó iramot tudtunk diktálni, és sok lerohanás gólt szereztünk, így a mérkőzés végén nem forgott veszélyben a két pont sorsa.

KK Ajka – Celldömölki VSE 37-29 (19-14)

Vida 10 (1), György, Gelencsér 1, Mészáros 1 (1), Jalkóczi, Pálinkás, Bodó 9, Jaksics, Völler 6, Horváth, Vörös 6, Bánhelyi, Rózsás 4

Edzői szemmel – Pintér-Berecz Nikolett vezetőedző:

„Jó szériában vagyunk, amit semmiképpen sem szerettünk volna megtörni. Biztos voltam benne, hogy a Cell az utolsó pillanatig küzdeni fog. Örülök a győzelemnek, hiszen egy brusztos, hajtós, küzdelmes mérkőzést nyertünk meg. Helyenként már a csapatunk kezdte a játékát megtalálni, de még mindig vannak hullámvölgyek. A helyzet kihasználásunk terén maradt bennem hiányérzet, valamint a 29 kapott gólt nagyon soknak tartom, ettől függetlenül gratulálok a csapatomnak az újabb győzelemhez!”

Játékos szemmel – Pálinkás Viktória kapus:

„Szombaton a Celldömölk csapatát fogadtuk hazai pályán. Nehéz mérkőzésre számítottunk, hiszen eléggé kellemetlen játékot képviselő csapatról van szó. Azt hiszem, bátran kijelenthetem, hogy nem életünk meccsén vagyunk túl, de persze akadtak kiemelkedő teljesítmények is a meccs folyamán. A lényeg úgy gondolom, a 2 pont, amit itthon tudtunk tartani. A hibáinkból pedig tanulunk. Összeségében gratulálok a csapatnak, és megyünk tovább! Hajrá Ajka!”

Támogatóink