Magabiztos győzelem Répcelakon

Hits: 113

Újabb két ponttal gazdagodott a női felnőtt csapat, ezúttal Répcelakról hozták el a lányok a pontokat. Az egész mérkőzés alatt dominálni tudtak a lányok, az első félidőt négygólos vezetéssel zárták, majd a második félidőben egyre jobban kinyílt az olló a két csapat között. Végül 9 gólos magabiztos győzelemmel zárult a találkozó, így a csapat továbbra is az előkelő 5. helyen foglal helyet a tabellán.

Répcelaki SE – KK Ajka 19-28 (7-11)

Vida, György 3, Gelencsér 2, Mészáros 3, Jalkóczi 1, Pálinkás, Bodó 5, Jaksics 4, Völler 1, Ágoston, Horváth, Vörös 3, Bánhelyi, Rózsás 6

Pintér-Berecz Nikolett – vezetőedző

„Gratulálok a lányoknak a győzelemhez, azonban több volt ebben a meccsben. Rengeteg ziccert hibáztunk, a magunk dolgát nehezítettük meg, sokkal nagyobb arányú győzelmet is arathattunk volna. A csapatnak volt tartása, és a küzdeni tudásra sem lehet panasz, menni kell tovább! Hajrá Ajka!”

Bánhelyi  Nóra - beálló

„A szombati meccsen hoztuk a papírformát, az első félidőt is 4 gólos előnnyel tudtuk zàrni. Örülünk a 2 pontnak, hiszen magabiztos győzelem volt, de sokkal jobban kell figyelnünk a befejezésekre és a visszarendeződésünkre. Ha ezek sikerülnek, akkor biztosan lesz még izgalmas meccsünk az őszi szezonban. A héten pedig a lehető legjobban próbálunk felkészülni az ETO elleni megmérettetésre. Hajrà Ajka!”

Támogatóink