Hullámvölgyben a női csapat

Hits: 58
Hullámvölgyben a női csapat

Szombat délután a SZESE Győr csapata látogatott az ajkai sportcsarnokba. Az ajkai lányok az utóbbi meccseken hullámvölgybe kerültek, amiből most sem sikerült kilábalni.

KK Ajka KFT – SZESE Győr 29-31 (15-16)

Pálinkás, Tótik, Horváth (kapusok), Gelencsér 1, Mészáros 6 (1), Jalkóczi, Sárvári 3, Jaksics 2, Kondor 8 (5), Fábián, Völler, Márkus, Gaál 8, Mátyás 1, Pete, Kiss.

Edzői szemmel Szalay Ákos vezetőedző és Klespitz Róbert másodedző:

„Gratulálok a SZESE Győr csapatának! A mérkőzést megelőző héten beszéltük, hogy ennél mélyebbre már nem lehet süllyedni. Az összecsapáson bebizonyítottuk, hogy mi még ennél is lejjebb tudjuk fúrni magunkat. Az Armageddon című filmben minket küldtek volna fel az aszteroidára. A hétfői edzésen a nulláról kezdünk mindent, bízom benne, hogy a játékosok beleállnak a munkába.” – Szalay Ákos, vezetőedző

„A mérkőzésen kb. 5 percet játszottunk úgy, ahogy kellett volna és amihez megvan a tudásunk is. Ezt a szakaszt 4 góllal meg is tudtuk nyerni, ezenkívül azonban jócskán a tudásunk alatt maradtunk mind támadásban mind védekezésben. Rá kell jönnünk, hogy a csapatban benne lévő potenciál nagy részét, hogy tudjuk a jövőben meccseken a felszínre hozni. A következő mérkőzésekre nem csak taktikailag és fizikálisan, de mentálisan is fel kell készülnünk, és a szezon elején mutatott játékunkhoz visszatérnünk!” – Klespitz Róbert, másodedző

Játékos szemmel – Pálinkás Viktória, kapus:

 „Kiegyenlített mérkőzésre számítottunk. Sajnos az első félidőben nem sikerült mindent végrehajtani, amit az edzők kértek tőlünk rengeteg hibát vétettünk mind támadásban és védekezésben. Így az első félidőben 1 góllal vezetett az ellenfél. A második félidőben sikerült átvenni a vezetést viszont nem tudtuk megtartani. Gratulálok a SZESE csapatának a 2 ponthoz. Hullámvölgybe kerültünk, de bízom a csapatban és az edzés munkánkban és tudom, hogy a következő hazai meccsen nem okozunk csalódást sem magunknak, sem a kilátogató szurkolóknak.”

Támogatóink