Hétvégi utánpótlás eredmények

Hits: 126

November 9. – Férfi U18

Nem sokon múlt a győzelem Esztergomban a férfi U18-as együttesnek.

Esztergomi Vitézek RAFC – KK Ajka 35-31 (16-12)

Aschenbrenner, Barcza 1, Ferenczi, György 7, Kovács 1, Lozsi 1, Modori 4, Nyers 2, Tóth-Bajusz, Pál 8, Peidl 2, Peternics, Számadó 5

November 12. – Női U17

Megfogyatkozott kerettel maradt alul a Szombathellyel szemben a György Szaffi vezette U17-es együttesünk a hétvégén.

Szombathelyi KKA – KK Ajka 29-20 (12-8)

Horváth, Rákos, Kovács 7 (2), Krápicz 7, Leskovics Cs., Leskovics D., Németh 3, Perger 3

György Szaffi – vezetőedző

„A hétvégi meccsel egész vegyes érzelmeim vannak. Sajnos ismét létszámhiányban tudtunk elutazni, így tudtuk, hogy nem lesz egyszerű feladatunk, ám sosem feltett kézzel lépünk pályára. Nagyon jól tartottuk a tempót, védekezésünk, kapusteljesítményünk nagyon szépen összeállt. Támadójátékunkban a szélső helyzeteinket nem tudtuk érvényesíteni, ebben kell feljavulnunk a következő fordulókra. Padunk rövidsége miatt az utolsó 10 percben húzták ki a dugót, így az addig fenntartott kevés gólkülönbségünkből lett 9. Büszke vagyok a lányokra, mert a tűz és az akarat mindig ott van bennük!”

November 12. – Női U19

Továbbra is tart a női U19-es lányok veretlenségi sorozata, ezúttal a Szombathely csapatát győzték le Berecz Niki tanítványai. Ezzel a győzelemmel 6/6 győzelemmel egyedüli veretlenként vezetik a tabellát a lányok!

Szombathelyi KKA – KK Ajka 25-27 (10-11)

Fleer, Baracska, Németh, Leskovics Cs., Gelencsér, Klespitz 2, Mészáros 6, Leskovics D., Krápicz 1, Sulyok 1, Kovács, Horváth, Schneider 7, Mátyás 10

Berecz Nikolett – vezetőedző

Egy nehéz mérkőzésen rossz játékkal de akarattal behúztuk a 2 pontot. Sok volt a pontatlanság és az eladott labda. Ha nehezen is de megvan a győzelem ez a legfontosabb, őrizzük a hibátlan mérlegünk. A hibákat kijavítva megyünk tovább a megkezdett úton. Jövő héten ennél sokkal többre lesz szükség a Győr ellen. Az újabb győzelemhez gratulálok a csapatomnak.” 

November 12. – Fiú U14

Balatonfüreden került megrendezésre a fiú U14-es bajnokság legutóbbi fordulója. Jávor Sebestyén csapata két vereséggel, de sok tapasztalattal térhetett haza szombaton.

Balatonfüredi KSE – KK Ajka 31-16 (18-5)

Kocsis, Krápicz, Molnár, Nagy, Peidl 12 (6), Perger 1, Pernesz 1, Szabó-Kovács, Szekér 1, Tromler 1

KK Ajka – Haladás VSE 21-30 (13-14)

Kocsis, Krápicz, Molnár, Nagy, Peidl 8 (3), Perger 6, Szabó-Kovács, Szekér 7 (1), Tromler

Jávor Sebestyén – vezetőedző

„Balatonfüredre látogattunk el szombaton ahol két mérkőzést játszottunk. Az első meccsen a Füred csapatával mértük össze az erőnket. Rengeteg hibával kezdtünk támadásban és védekezésben is, így alakult ki ez a nagyarányú vereség. A második meccsen a Szombathelyi Haladás csapatával játszottunk. Sajnos egy meghatározó játékosom megsérült az előző meccsen így őt nélkülözve más felállást kellett alkalmaznunk. Nagyon szoros volt az első félidő, és rengeteg olyan dolgot láttam a srácoktól, amikhez eddig nem volt szerencsém. Az első meccshez képest ügyesen követték az utasításaimat és lelkesen játszottak. Sajnos mivel 2 cserém maradt így a végére elfáradtunk és kikaptunk, de ez nem szegte kedvünket. Folytatjuk tovább a munkát!”

November 13. – Férfi U20

Nem sikerült a győzelem Veszprémben a férfi U20-as csapatnak, nagyarányú vereséggel tért haza Poór Tamás együttese.

Éles KISE – KK Ajka 32-23 (15-15)

Számadó, Farkas, Goda 4 (1), Kovács, Modori, Pál, Peternics, Pointner 4(1), Szücs 7, Zsáki Á. 2,

Zsáki O. 6, Peidl

Támogatóink