Hétvégi utánpótlás eredmények

Hits: 317

Hétvégi utánpótlás eredmények

November 3. – Férfi U18

Nem sikerült pontot szerezni Veszprémben John András csapatának.

Éles Kézilabda Iskola SE – KK Ajka 34-23 (19-17)

Aschenbrenner, Barcza, Ferenczi, György 9, Kovács 2, Lozsi, Modori 1, Tóth-Bajusz, Pál 7, Peidl 2, Peternics, Számadó 2(2)

John András – vezetőedző

„Újra a Veszprém ÉKI csapatánál vendégeskedtünk, újfent nem sok sikerrel sajnos. Az első félidőben még tudtuk tartani a lépést a gyorsan játszó hazai gárdával, de a második félidőre sajnos elfáradtunk és ennek köszönhetően rengeteg hibával, rossz lövésekkel játszottunk, amit rendre meg is büntetett az ellenfél, így alakult ki a 11 gólos különbség. Az első félidőért jár a dicséret a csapatomnak. Hajrá Ajka!”

November 6. – Férfi U20

Ötgólos győzelmet aratott a férfi U20-as együttes Pécsen! Poór Tamás csapata végig vezetve hozta el a pontokat a PEAC otthonából.

PEAC – KK Ajka 20-25 (11-14)

Barcza, Farkas 3, Goda 1, György, Kovács 1, Modori, Oláh, Pál 1, Peternics, Pointner 4(2), Szücs 7, Zsáki Á. 5(1), Zsáki O. 3, Peidl

Poór Tamás – vezetőedző

"Hétvégén Pécs egyik csapatának, a PEAC- nak a vendégei voltunk, akikkel a tavalyi szezonban is szoros mérkőzéseket játszottunk. Abban bíztunk, hogy sikerül tovább javítani a védekezésünkön, melyben eddig is fokozatosan előre leptünk, illetve támadójátékunk is hatékonyabban működik majd az eddigieknél. Nem kezdtük jól a mérkőzést, védekezésben is akadtak hibáink, illetve támadásainkat rendre hamar akartuk befejezni. A félidő felére sikerült megnyugodni, védekezésünk is összeállt, elől pedig sokkal türelmesebben oldottuk meg a feladatot, így előnnyel mehettünk a szünetre. A második játékrészben sokkal taktikusabban játszottunk, többször is eldönthettük volna a mérkőzést. Dicséret illeti a csapatot, mert idegenben is meg tudtuk őrizni előnyünket, ami így, hogy folyamatosan utaznunk kell ellenfeleinkhez, tovább erősít minket. A hátralévő mérkőzéseinken - melyek nem lesznek könnyűek - is próbálunk tovább fejlődni! Gratulálok a Srácoknak!"

Támogatóink