Hétvégi utánpótlás eredmények

Hits: 92

Március 18. – Fiú U14

Két mérkőzésből két győzelem született az U14-es gyerekbajnokság veszprémi fordulóján, ahova edzőjük, Jávor Sebestyén távollétében Vikor Feri kísérte el a csapatot.

DEVM Veszprém – KK Ajka 8-30 (4-14)

Nagy, Kocsis 1, Krápicz 2, Tromler, Peidl 7, Perger 4 (2), Molnár 2, Szekér 8, Pernesz 6

KK Ajka – Veszprémi Magyar-Finn Egyesület 35-10 (19-5)

Nagy, Kocsis 1, Krápicz 1, Tromler 1, Peidl 8, Perger 9 (2), Molnár 3, Szekér 8, Pernesz 4

Március 18. – Női U17

Újabb győzelmet aratott György Szaffi csapata.

KK Ajka – Lipót 27-16 (14-7)

Horváth, Kovács 7, Krápicz 8, Leskovics Cs. 1, Leskovics D., Németh, Pál 6, Perger 2, Poscher, Rákos, Szeiler, Vincze 3

György Szaffi – vezetőedző

„Lipót csapata ellen sikerült a két pontot itthon tartanunk! Tudtuk, hogy egy jó csapattal fogjuk magunkat szembetalálni. A hétvégén több szempontból is kijött a lépés, támadásunk megfelelően bátor volt, a védekezésünk agresszív, és a kapusteljesítményünk is a helyén volt. Nagyon büszke vagyok a csapatomra, mert fölényes győzelmet arattunk, és remekül játszottunk!”

Március 11. – Női U19

A Lipót sem jelentett akadályt a női U19-es csapatnak, nagyarányú győzelemmel tartották itthon a pontokat.

KK Ajka – Lipót 37-23 (18-11)

Fleer, Pál 5, Németh 1, Klespitz 1, Gelencsér 9, Krápicz 1, Schneider 2, Kovács 4, Horváth, Mészáros 7, Baracska 3, Mátyás 3, Szeiler 1

Pintér-Berecz Nikolett – vezetőedző

„A meccs kezdetén egy kicsit fáradtak, enervàltak voltunk. Nem voltunk elég élesek, ennél sokkal több kell a folytatásban. Sok lehetőségünk volt az ennél is komolyabb gólkülönbség eléréséhez, de nagyon sok tiszta helyzetet hagytunk ki. Kötelező győzelem volt a mai, még ilyen arányban is megérdemelten nyertünk. Bízok benne, hogy mérkőzésről mérkőzésre a formánk is javulni fog. Hiszek benne, hogy minden mérkőzésből nagyon sokat tudunk tanulni. Gratulálok az újabb győzelemhez! Hajrá Ajka!”

Március 18. – Férfi U20

Első hazai győzelmét szerezte a tavasz során a Poór Tamás vezette férfi U20-as együttes!

KK Ajka – Százhalombattai KE 30-27 (18-17)

Modori, Szücs 11, Számadó, Zsáki Á. 5 (1), Pál 1, Pointner 1, Goda 2, György 3, Rozmán 1, Peidl, Peternics, Oláh, Németh 6

Poór Tamás - vezetőedző

„Az első pár percben jól kezdtük a találkozót 3-1-re is vezettünk, aztán jött a szokásos holtpont, és pár elkapkodott támadásunk után fordított az ellenfél. Szerencsére a szünetben sikerült átbeszélni a tapasztalatokat, feljavult a védekezés, megjöttek a védések, és a támadásépítés is megfontoltabbá vált. Bár a végjátékban elkövettünk néhány hibát, de az utóbbi meccsek balszerencsés kimenetele után, igazán megérdemelték már a srácok a győzelmet!”

Támogatóink