Hétvégi utánpótlás eredmények

Hits: 204

November 24. – Női U17

Magabiztos győzelemmel térhetett haza Szentgotthárdról a női U17-es együttes, György Szaffi lányai 11 gólos győzelmet arattak!

MUSE – KK Ajka 11-22 (4-11)

Horváth, Kizmus, Kovács 8 (4), Krápicz 5 (2), Leskovics Cs. 1, Leskovics D., Németh 2, Poscher 3, Rákos 1, Szelier 2

György Szaffi – vezetőedző

„Magabiztos győzelmet arattunk Szentgotthárdon. A lányok végig dominálták a mérkőzést, 11 gólt kaptunk idegenben, ez a jó védekezést, és a remek kapusteljesítményt igazolja. Támadásban egyre bátrabban felvállaljuk a lövéseket. Egy percre sem hagytuk kicsúszni a kezünkből a győzelmet!”

November 24. – Férfi U20

Küzdelmes mérkőzésen végül 1 pontot hoztak el az U20-as fiúk Gyömrőről.

Gyömrői KA – KK Ajka 28-28 (16-18)

Barcza, Breuer 13, Goda 4 (2), Farkas, György 1, Kovács, Modori, Oláh, Peidl, Peternics, Számadó, Zsáki O. 5, Zsáki Á., Szücs 5

Poór Tamás – vezetőedző

„Az elmúlt fordulóban az eredmények alapján hasonló képességű Gyömrő otthonába látogattunk, így szoros csatára volt kilátás. A mérkőzés első tíz percében szépen belőttük a hazai kapust, nem koncentráltunk eléggé, kimaradt hat ziccer, így a hazaiak ezt kihasználva volt, hogy három góllal is vezettek. Időkérés után a srácok már jobban koncentráltak, sikerült pillanatok alatt ledolgoznunk a hátrányt, de a védekezésünk még mindig szellős volt. Ennek ellenére sikerült kétgólos előnyt kiépíteni a szünetre. A második játékrész 10. percétől jött a szokásos hullámvölgy a játékunkban, a hazaiak negyedóra után egyenlítettek, majd a vezetést is átvették. Az utolsó pillanatig volt esélyünk a győzelem megszerzésére, ám a hazai jól használták ki a hazai pálya előnyét, így a döntetlen reálisnak mondható.”

November 26. – Női U19

8.mérkőzését is megnyerte a női U19, így továbbra is veretlenül vezetik a tabellát Berecz Niki tanítványai!

Répcelaki SE – KK Ajka 26-40 (13-19)

Fleer, Baracska 4, Németh, Gelencsér 3, Klespitz, Mészáros 10 (1), Krápicz 4, Sulyok 2, Kovács, Horváth, Schneider 7 (1), Mátyás 10

Berecz Nikolett – vezetőedző

„Több volt ebben a meccsben, de nem tudtuk erőltetni a gyors játékunkat, sokszor inkább birkóztunk támadásban. A védekezésünkkel összességében elégedett lehetek. A támadójátékban az átlövések kapcsán maradt hiányérzetem. Gratulálok az újabb győzelemhez, azonban készülni kell tovább, hiszen a szezon legnehezebb mérkőzései még hátra vannak. Hajrá Ajka!”

November 27. – Férfi U18

Komáromban sikerült győznie a férfi U18-as együttesnek, John András fiai.

Komárom VSE – KK Ajka 32-38 (14-20)

Barcza 2, Ferenczi, György 12, Kovács 6, Lozsi, Modori 1, Nyers 4, Pál 7, Peidl 2, Peternics, Számadó 4, Tóth-Bajusz

John András – vezetőedző

„Komáromban léptünk pályára legutóbb, ahol a várakozásnak megfelelően sikerült megszereznünk a két pontot. A meccs elejétől kezdve az előny végig nálunk volt, ami hol nagyobb, hol kisebb volt, de a győzelmünk nem forgott veszélyben egyszer sem. Egy dologgal nem voltam és vagyok elégedett és az a védekezésbeli agresszivitás, mert úgy gondolom, hogy a kapott 32 gól az rengeteg. Gratulálok természetesen a győzelemhez, de azért maradt bennem hiányérzet. Hajrá Ajka!”

November 27. – Fiú U14

Az U14-es bajnokság soron következő fordulóját az ajkai Fekete Általános Iskolában rendezték, így hazai pályán játszhatott Jávor Sebi csapata. A fiúk 2 mérkőzésből 2 győzelemmel zárhatták a napot!

Egerszegi KK – KK Ajka 20-31 (8-14)

Kocsis 1, Molnár, Nagy, Peidl 5, Szabó-Kovács, Szekér 6, Tromler 2, Pernesz 1, Kalocsai 2, Gyurákovics 11

KK Ajka – Szentgotthárdi VSE 28-20 (11-7)

Kocsis, Molnár, Nagy, Peidl 13, Szabó-Kovács, Szekér 10, Tromler 3, Pernesz 5, Kalocsai 2

Jávor Sebestyén – vezetőedző

„Vasárnap az Egerszeg és a Szentgotthárd csapatával mérkőztünk meg hazai pályán. Az első meccsen a korai kezdés miatt kicsit álmosan kezdtünk, de szerencsére egy pillanatig sem forgott veszélyben a két pont sorsa. A második meccsünkre lejött az U15-ös kerettag Gyurákovics Ákos is, akinek a segítségével egyel több embert tudtam forgatni a belső posztokon, így magabiztos győzelmet arattunk itt is. Összességében büszke vagyok a srácokra!”

Támogatóink