Hétvégi utánpótlás eredmények

Hits: 163

November 19. – Leány U15

Idén először játszhatott hazai pályán az U15-ös leány csapat, hiszen a bajnokság ezen fordulóját Ajkán a Fekete Általános Iskola csarnokában játszották. Két mérkőzésen végül egy pár gólos, illetve egy nagyobb arányú vereséggel ért véget a szombati játéknap Szalay Ákos csapatának.

KK Ajka – Szombathelyi KKA 16-18 (6-10)

Bakos, Gőgös 1, Hernád 2, Kalmár, Kizmus 3, Némedi-Varga, Novák 2 (2), Pelikán, Perger 6, Szalai, Szalay 2

Kisbér KC – KK Ajka 27-18 (10-9)

Bakos, Gőgös 1, Hernád 5, Kalmár, Kizmus 1, Némedi-Varga, Novák 4 (4), Pelikán 1, Perger 2, Schell, Szalai, Szalay 4

Szalay Ákos – vezetőedző

„A hétvégén hazai fordulón vettünk részt, először a Szombathely majd a Kisbér csapatával játszottunk. A nyitó mérkőzésen az első félidőben látszott, hogy régen volt már forduló. A második játékrészre a lányok kellőképpen felpörögtek. Védekezésben, kemények és határozottak voltunk és a kapus teljesítmény is feljavult. Támadásban vétettünk több hibát, sokszor kerültünk ziccer helyzetbe, de sajnos a végen belehibáztunk. A második összecsapáson már az elejétől kezdve sorra maradtak ki a gólhelyzetek. Ettől elbizonytalanodtunk és a védekezésünk is szétesett.”

November 20. – Fiú U15

Szintén hazai pályán küzdött hétvégén a fiú U15-ös együttes. A forduló végén egy győzelemmel és egy vereséggel végeztek a fiúk.

KK Ajka – Éles KISE 15-31 (7-16)

Ferenczi, Gyurákovics 7 (3), Hriczu 3, Krápicz, Szekér 1, Kocsis, Loránd, Pésó, Petőházi 2, Sárik 2

KK Ajka – Éles KISE 15-31 (7-16)

Ferenczi, Gyurákovics 7 (3), Hriczu 3, Krápicz, Szekér 1, Kocsis, Loránd, Pésó, Petőházi 2, Sárik 2

Vikor Ferenc – vezetőedző

„Az első mérkőzésen az Éles kézilabda iskola csapata ellen játszottunk. A csoportunkban magasan a legjobb csapat ellen sajnos nem sikerült győznünk , sok hibával játszottunk védekezésben és támadásban is. A második mérkőzésen a Tapolca ellen már a játék minden elemében sikerült javulnunk, így egy magabiztos 13 gólos győzelemmel tudtuk lezárni a napot.”

November 12. – Női U19

Győrben sem volt megállás, megtartotta veretlenségét a női U19-es csapat! Magabiztos győzelemmel így 7/7 a lányok mérlege a bajnokságban!

SZESE Győr – KK Ajka 22-33 (9-15)

Fleer, Baracska 2, Gelencsér 9, Klespitz 2 (2), Mészáros 7, Krápicz 3 (3), Sulyok 1, Kovács 1, Horváth, Schneider 5, Mátyás 3, Szeiler

Berecz Nikolett – vezetőedző

„A saját játékunkra koncentráltunk a mai mérkőzésen, hiszen egy nagyon komoly menetelésben vagyunk, próbálunk feljebb lépni és a hibáinkból tanulni. Örülök, hogy ismét minden játékosunk pályára lépett és kivette a részét a sikerből. Gratulálok a csapatomnak a győzelemhez! Dolgozunk tovább! Hajrá Ajka!”

Támogatóink