Hétvégi utánpótlás eredményeink

Hits: 141
Hétvégi utánpótlás eredményeink
November 8. – Férfi U18

KK Ajka SE – Bp. Elektromos SE 25-22 (16-10)

Kovács M. (kapus), Loránd, Pernesz 12 (2), Laczkó 2, Kovács Á. 2, Modori, Simon, Peidl 2, Lozsi 1, Schell 5 (1), Tóth Bajusz, Szekér 1.

John András, vezetőedző:

„Múlt szerdán az Elektromos csapata látogatott hozzánk. A bajnokságban ugyanolyan mérleggel álltak, mint mi, ezért kiélezett mérkőzésre számítottunk. Jól kezdtük a meccset és tudtuk tartani ezt a formát, így az első félidő végére már 6 gólos előnyben voltunk. Az ellenfél a második játékrészben védekezést váltott, ahol nehezen találtuk az utat a kapuig, de ha el is jutottunk ziccerig, rendre elhibáztuk. Ezek megbosszulták magukat és a második félidő felére kiegyenlített a vendégcsapat. Nagy küzdéssel és jó védekezéssel sikerült a végén megnyerni ezt a mérkőzést és fontos két pontot szerezni. Gratulálok a csapatnak! Hajrá Ajka!”

November 9. – Férfi U20

KK Ajka SE - Szigetszentmiklósi KSK 32-30 (18-13)

Peternics, Kovács M. (kapusok), Számadó 2, Peidl 1, Rozmán 7, Farkas 2, Pál 2, György 1 (1), Loránd, Kovács Á., Balassa, Goda 10 (2), Schell 7, Lozsi, Modori.

Poór Tamás, vezetőedző:

„A bajnokság nyolcadik mérkőzése előtt egy héttel úgy készültünk, hogy idén először teljes kerettel vehetjük fel a versenyt ellenfelünkkel szemben. Sajnos ez ismét csak álom maradt, a találkozó előtti két napon három játékosunk, edzésen, illetve serdülőmérkőzésen sérülést szenvedett. Így ismét szokatlan összeállításban kellett pályára lépnünk, de úgy néz ki ehhez már hozzá vagyunk szokva. Csak a mérkőzés első góljáig vezetett az ellenfél, utána főként az első félidő stabil védekezésnek köszönhetően rendszeresen nálunk volt az előny. A második játékrészben kicsit lazult a védekezés, egyszer sikerült közelebb lépnie a szigetszentmiklósiaknak, de innen is meg tudtunk újulni, mindig volt, aki átbillentette a csapatot a holtponton. A végjátékban már biztosan vezettünk, csak az utolsó pillanatokban zárkózott két gólra az ellenfél. Dicséret illeti a srácokat, mert megértették, hogy a védekezésben nyújtott teljesítmény legalább olyan fontos, mint a kapu előtti játék. Gratulálok a csapatnak, a sérülteknek pedig mielőbbi felépülést kívánunk!”

November 11. – Fiú U12

KK Ajka - Telekom Veszprém 6-32 (2-19)

DEVM Veszprém - KK Ajka 9-28 (4-16)

Illés, Takács (kapusok), Fekete, Fercsák, Kató-Mekler, Oláh, Preininger, Szántó, Szivós.

Heizer László, vezetőedző:

„Elég felemásra sikerült ez a hétvége. Az első mérkőzésen a Telekom Veszprém U12-es csapatával játszottunk. Erről a meccsről sok pozitívumot nem tudok mondani, talán csak annyit, hogy a második félidőben már mertünk faultolni és kapura támadni. A második mérkőzésen nagyon sok könnyű gól született labda szerzésből, amelyek révén magabiztos sikerrel tudtuk abszolválni ezt a meccset. Örülök, hogy túl tudtuk tenni magunkat a kijózanító pofonon. Jó az út, amin elindultunk, de még rengeteg munka áll előttünk! Hajrá Ajka!”

November 11. – Leány U14

Győri ETO KC I. - KK Ajka 32-3 (13-0)

Bajnok DSE Nemesvámos - KK Ajka 33-10 (18-5)

Németh (kapus), Csőre, Farkas, Ferenczi, Hájas, Kató, Kiss, Litvinyuk.

Vikor Ferenc, vezetőedző:

„Sajnos betegség és sérülés miatt nem tudtunk teljes létszámban elutazni a hétvégi fordulóra, ennek volt a következménye, hogy kapus nélkül, mezőny játékos kapuba állításával kellett kiállnunk a mérkőzésekre. Az ellenfeleink ennek is, illetve a saját hiányosságaink miatt is, tudtak nagy arányú győzelmet aratni mind a két mérkőzésen. Annak viszont örültem, hogy egyik mérkőzést sem adtuk fel mentünk előre a végéig. Ebből lehet építkezni és sok edzéssel fokozatosan tudunk majd közelíteni, azokhoz a csapatokhoz, akiktől ma még kikaptunk. Külön szeretném megdicsérni a Németh Laurát, Kató Pannát és Farkas Zoét, akik mezőnyjátékosokként, egymást váltva megoldották, mind a két mérkőzésen a kapus pozíciót.”

November 11. – Női U17

Sárvári Kinizsi SE - KK Ajka SE 40-25 (18-10)

Rauch, Leskovics D. (kapusok), Krápicz 6 (3), Perger 6, Vincze 5, Rejtő, Leskovics Cs. 1, Németh 4 (1), Rákos 2, Hernád 1.

Jaksics Rebeka, vezetőedző:

„Idei legnehezebb mérkőzést játszottuk le. Végig vezetve, könnyedén nyert az ellenfél. Gratulálok ehhez a Sárvár csapatának. A pozitívum a meccsben az volt, hogy a lányok 60 percen keresztül küzdöttek, sérüléssel is visszamentek játszani a pályára. Az utolsó percekben is próbáltuk a hátrányt ledolgozni, amit szívvel lélekkel tettek. Le a kalappal előttük, emelt fővel hagytuk el a pályát.”

November 11. – Női U19

Sárvári Kinizsi SE - KK Ajka SE 37-25 (21-10)

Fleer, Horváth (kapusok), Németh, Vincze, Klespitz 1, Perger 1, Krápicz, Kovács 3, Mózes 5 (2), Schneider 2, Mészáros 6 (2), Mátyás 7, Rejtő, Sulyok.

Klespitz Róbert, vezetőedző:

„Sajnos mélyen a tudásunk alatt játszottunk egész mérkőzésen, a védekezésünk is csak időszakosan működött. Olyan nap volt ez, amikor semmi nem sikerült, a Sárvárnak pedig a legtöbb dolog igen, így megérdemelten győztek le minket. 2 mérkőzésünk maradt még az őszi szezonból, ezekre becsülettel felkészülünk és igyekszünk jó szájízzel zárni a félszezont!”

November 12. – Leány U12

KK Ajka - Úrkúti SK 18-12 (8-5)

KK Ajka – Martonvásár 34-1 (13-0)

Kiss, Lukács (kapusok), Csikány, Hidi, Németh, Vizi, Szücs, Pék, Fiausch, Fábián, Tahin.

Kiss Adrienn, vezetőedző:

„Meccsről meccsre látni a fejlődést a lányokon enyéni szinten, amely nélkülözhetetlen lesz, hogy a jövőben jó csapattá váljunk. Ehhez minden adott, a lányokkal könnyű és örömteli dolgozni. Ragyog a szemük, nagyon befogadóak, élvezik az edzéseket és a kézilabda minden percét. Ebben a korban szerintem ezek a legfontosabbak, ugyanígy ebben a szellemben dolgozunk tovább!”

Támogatóink