Hétvégi utánpótlás eredményeink

Hits: 181
Hétvégi utánpótlás eredményeink
Szeptember 20. – Férfi U18

3 gólos vereség az U18-as fiúknál.

KK Ajka SE – ÓKSI SE 25-28 (14-13)

Ferenczi, Kovács M. (kapusok), Loránd, Laczkó, Nyers 8, Kovács Á., Modori 5, Simon 4 (1), Peidl 2, Lozsi, Tóth, Szekér 6.

Szeptember 23. – Női U17

Újabb nagyarányú győzelem.

KK Ajka SE – Máriaújfalui SE 36-15 (18-8)

Rauch, Leskovics D. (kapusok), Vincze 5, Rákos 1, Rejtő 2, Perger 10, Németh 5, Hernád, Leskovics Cs. 2, Novák, Krápicz 11 (3).

Jaksics Rebeka – vezetőedző:

„Az előző mérkőzésből hiányoltam a beálló játékot, a héten ez volt a fő, amit ki kellett javítani és fejleszteni. Nagyon örültem, hogy az edzéseken gyakoroltakat nagyon jól alkalmazták a lányok, sok jó labdát kaptak a beállók és megtalálták a belső posztosok a zárásokat. A védekezés nagyon összeállt, rengeteg megállító fault volt a mérkőzésen, ezzel darabosság vált az ellenfél játéka és így egy könnyű győzelmet tudtunk aratni. Gratulálok a lányoknak! Büszke vagyok rájuk.”

Szeptember 23. – Női U19

Remek teljesítmény, megérdemelt győzelem.

KK Ajka SE – Motherson Mosonmagyaróvár II. 29-25 (18-9)

Fleer, Horváth (kapusok), Németh, Vincze 1, Klespitz 2 (1), Perger, Krápicz, Sulyok, Kovács, Mózes, Schneider 6 (1), Mészáros 8 (2), Baracska 4, Mátyás 8, Szeiler.

Klespitz Róbert – vezetőedző:

„Az elsô félidőben remekül játszottunk! Jó védekezés, lendületes játék, jó helyzetkihasználás, kiváló döntések. A második félidőre azonban alábbhagyott a koncentráció, helyenként már az “extra” dolgokat akartuk csinálni, emiatt többet hibáztunk, amit az ellenfél ki is használt. A mérkőzés egészét tekintve úgy gondolom megérdemelt győzelmet arattunk, gratulálok a csapatnak!”

Szeptember 24. – Leány U14

Motherson Mosonmagyaróvár - KK Ajka 28-4 (16-2)

KK Ajka- Büki TK Bükfürdő 19-7 (11-3)

Vikor Ferenc – vezetőedző:

„A hétvégén Győrben kezdtük meg a szereplésünket az U14-es bajnokságban. Két tanulságos mérkőzésen vagyunk túl, melyeken nagy akarattal, viszont sok hibával játszottunk, de egy mérkőzést még így is nyerni tudtunk a Bük ellen, amihez gratulálok a csapatomnak. Az elvesztett mérkőzésen pedig látszódtak azok a hiányosságaink, amikben még fejlődnünk kell. Azon leszünk, hogy ezeket kijavítsuk és a mérkőzéseinkből minél többet megnyerjünk.”

Szeptember 24. – Férfi U20

Alsóörsi SE – KK Ajka SE 30-30 (14-17)

Peternics, Kovács M., Ferenczi (kapusok), Számadó 3 (2), Peidl 3, Rozmán 5, Pál 6, György 5, Kovács Á., Schell 1, Zsáki 7 (1), Lozsi.

Poór Tamás – vezetőedző:

„A harmadik fordulóban az eddig szintén pont nélkül álló megyei riválishoz látogattunk. Nem voltak a legjobbak az előjelek, különböző okok miatt Goda Koppányra, Pernesz Leventére, Farkas Dominikre sem számíthattunk. Nem kezdtük jól az első pár percet, azonban hamar belerázódtunk a mérkőzésbe, s folyamatosan átvettük a vezetést, mely a mérkőzés túlnyomó részében kitartott. A hajrában hektikusan alakult az eredmény, a mérkőzés hajrájában a hazaiak jól használták ki a hazai pályát, így egy pillanatra fordítottak. Ám ez sem zökkentett ki minket, mert egy perccel a vége előtt ismét nálunk volt az előny. Sajnos azonban a rutintalanságunkat kihasználva az Alsóörs az utolsó pillanatokban egyenlíteni tudott. Ettől függetlenül levonjuk a tanulságot, s tavasszal mindenképp szeretnénk győzni ellenük.”

Támogatóink