Hétvégi utánpótlás eredményeink

Hits: 90
Hétvégi utánpótlás eredményeink
Június 1. – Leány U12

Siófok KC – KK Ajka 31-21 (10-11)

KK Ajka – Szombathelyi KKA II. 24-10 (10-4)

Kiss, Lukács (kapusok), Németh, Fiausch, Hack, Hidi, Németh, Pék, Szücs, Tahin, Vizi.

Kiss Adrienn, vezetőedző: „Hétvégén a szezon utolsó fordulóján Nemesvámoson játszottuk. Az első mérkőzésen a jó erőkből álló Siófok csapatával játszottunk. Meglepett bennünket az ellenfél védekező taktikája, ami sok hibába kényszerítette bele a csapatot. A technikai hibák, eladott labdák megbosszulták magukat, a szoros kezdés után fokozatosan tudták növelni az előnyüket. Sajnálom, hogy így alakult a mérkőzés, a lányoknak meg kell tanulniuk azt is, hogy hinni kell magukban és az elvégzett munkánkban, hogy egy jobbnak titulált csapat ellen is van keresni valónk! Ehhez mindenkinek a saját tudása legjavát kell nyújtania, hogy ilyen ellenfél ellen, ilyen szoros mérkőzésen végig koncentráltan, felszabadultan, önbizalommal teli tudjunk játszani! A második mérkőzésen a Szombathely II. ellen magabiztos győzelmet szereztünk szép teljesítményekkel egyéni és csapat szinten is. Dolgozunk, fejlődünk tovább! Hajrá Ajka!”

 

Június 2. – Leány U14

KK Ajka – Bajnok DSE Nemesvámos 10-45 (6-21)

START SE Szentkirályszabadja – KK Ajka 33-18 (19-9)

Földvári, Nagy (kapusok), Csőre, Farkas, Ferenczi, Hájas, Kató, Kiss, Litvinyuk, Németh.

Vikor Ferenc, vezetőedző: „A hétvégén Hajmáskérre utaztunk az idei utolsó fordulóra az U14-es lányokkal. Sajnos mind a két mérkőzésen érvényesült a papírforma és két vereséggel búcsúztunk az idei szezontól. A második mérkőzésnek volt egy két pozitív időszaka támadásban, amire tudunk építeni a jövőben, viszont a védekezésünk az mind a két mérkőzésen nagyon gyenge volt, illetve nagyon sok technikai hibánk és eladott labdánk is volt. Ennek köszönhetően is alakultak ki a nagyobb különbségek. Így hiába volt elfogadható a kapusaink teljesítménye, sajnos nem tudtunk mit kezdeni vele.”

 

Június 2. – Fiú U12

Angyalföldi Sportiskola – KK Ajka 21-14 (9-12)

KK Ajka – Salgótarjáni SKC 23-13 (13-9)

Illés, Takács B. (kapusok), Fekete, Fercsák, Horváth, Kató-Mekler, Preininger, Szántó, Szivós, Takács H.

Heizer László, vezetőedző: „Vasárnap Százhalombattára látogattunk a srácokkal! Az első mérkőzésen az Angyalföldi Sportiskola csapatával mérkőztünk meg. Egy szoros meccsen a szív és az akarat diadalmaskodott, így győztesen hagyhattuk el a pályát! A második összecsapást a Salgótarján csapata ellen vívtuk, ahol az elején fej-fej mellett haladtunk, majd rendeztük a védekezésünket és magasabb fokozatba kapcsoltunk, így a félidőben már vezettünk. A különbséget növelni tudtuk a második félidőben a feszes védekezéssel és jó kora küzdeni akarással! Boldogsággal tölt el, hogy mindenki hozzá tudott tenni a mérkőzéshez és igazi CSAPATKÉNT diadalmaskodtunk!! Nagyon-nagyon gratulálok a srácoknak, igazán büszke vagyok rájuk! Így kell lezárni egy szezont; az eddigi legjobb játékkal és felszabadultan, örömmel! Hajrá Ajka!”

Támogatóink