Hétvégi utánpótlás eredményeink

Hits: 140
Hétvégi utánpótlás eredményeink
Május 25. – Fiú U15

UNI Győr FKKA - KK Ajka 25-26 (15-13)

Török, Nagy (kapusok), Horváth, Nyári, Kocsis, Molnár 1, Pernesz 4, Perger 3, Szekér 3, Peidl B. 11 (4), Krápicz 3, Tromler 1, Buzás.

Veszprémi Kézilabda KFT - KK Ajka 18-34 (10-19)

Török, Nagy (kapusok), Horváth, Nyári, Kocsis 1, Molnár 1, Pernesz 3, Perger 1, Szekér 1, Peidl B. 6 (1), Krápicz 1, Tromler 4, Buzás.

 Zeitler Tibor, edző: „Ismét úgy hozta az élet, hogy az u15-ös fiúkkal mehettem fordulóra. Győrben először a Győr csapatával mérkőztünk meg, amely egy helyezésről döntő mérkőzés volt! Hát nem csalódtunk, reggeli indulás, ahol mindjárt az első meccs a miénk volt, akkor HAJRÁ. Az első félidő kiegyenlített volt, bár a félidőben ők vezettek, de nem tudtak leszakítani minket. Gyors megbeszélés után kiegyenlítettünk, majd megint hátrányban kerültünk. Gyorsan reagáltunk a helyzetre, majd X, majd mentünk eggyel! Az utolsó 5 perc minden Edző álma, kapuban kettő büntetőt is fogtunk, védekezés is összeállt. Az utolsó percet előnnyel kezdtük, viszont a Győriek a hosszú támadás végén betaláltak…X…25:25. Utolsó másodperces góllal sikerült a győzelmet megszereznünk, hibákkal, de annál nagyobb akarattal küzdöttek a fiúk. Ezzel a győzelemmel a felsőházban a 4. helyet sikerült elérni. Gratulálok a fiúknak és Jávor Sebestyénnek az eredményhez. Még egyszer köszönöm a lehetőséget, bizalmat. Hajrá Ajka!

 

Május 25. – Fiú U11

Sümeg VSE - KK Ajka

KK Ajka - HVSE Sport KFT

Fekete (kapus), Cserép, Csizmadia, Hámori, Károlyi, Kiss, Kovács, Léka, Oláh, Orvos-Nagy, Porkoláb, Vass.

Heizer László, edző: „Hétvégen Hajmáskéren voltunk a srácokkal, ahol két mérkőzést játszottunk. Legutóbb az első fordulóban láttam a srácokat meccset játszani, óriásit fejlődtek azóta. Nagyon jó kis brigád, csak gratulálni tudok nekik! Élmény volt velük meccselni! Csak így tovább! Hajrá Ajka!”

 

Május 26. – Leány U11

KK Ajka - Marcali VSZSE

Veszprém Pannon SE - KK Ajka

Bakos B. (kapus), Lukács, Czigler, Galambos, Marton, Kopecskó, Szendrei, Varga, Csordás, Németh, Bakos M., Polt K., Polt H.

Bánhelyi Nóra, vezetőedző: „Tapolcára utaztunk a szezon utolsó fordulójára. Az első mérkőzés egy nagyon koncentrált, küzdelmes, kevés hibával tarkított mérkőzés volt. Ügyes kapusteljesítmény is párosult a mérkőzéshez. Nagyon büszke vagyok arra, hogy végre ennyi minden összejött és élvezte mindenki a pályán töltött időt. A második meccsünk kevésbé volt eredményes. Szétszórtan, kapkodva, sok védekezési hibával játszottunk. Az öltözőben megbeszéltük a jó dolgokat és a hibákat is. Remélem egyre jobban megmarad most már a fejükben, és tudunk ezekből előre lépni.”

 

Május 26. – Fiú U13

Ősi Andreotti S.E. – KK Ajka 35-16 (18-8)

KK Ajka – Haladás VSE Sport KFT 14-16 (7-9)

Illés, Takács (kapusok), Benkő, Fekete, Károlyi, Korcsok, Léka, Nigó, Preininger, Stall-Kovács, Szivós.

Támogatóink