Hétvégi utánpótlás eredményeink

Hits: 167
Hétvégi utánpótlás eredményeink
Május 4. – Fiú U13

KK Ajka - NIKÉ SE Fonyód 17-9 (6-5)

Celldömölki VSE - KK Ajka 18-18 (9-12)

Illés, Takács (kapusok), Benkő, Szivós, Nigó, Korcsok, Léka, Stall-Kovács, Károlyi, Szántó.

Buri Attila, vezetőedző: „Büszke vagyok a srácokra, úgy gondolom nagyon sokat fejlődtek. Látható volt ez a hétvégi mérkőzéseken is. Örülök, hogy sikerült jó mérzkőzéseket játszanunk, ahol jó játékkal jó eredményeket értünk el. Nagyrészt sikerült azokat a dolgokat megvalósítani, amiket gyakorolunk az edzéseken. Voltak hullámvölgyek, de ezt be lehet tudni a betegségeknek és a sok játékpercnek. Gratulálok a Srácoknak!”

 

Május 5. – Fiú U15

KK Ajka SE - Balatonfüredi KSE 32-34 (17-16)

Nagy (kapus), Tromler 4, Peidl B. 7 (3), Pernesz Sz. 7, Perger 4, Krápicz 2, Kocsis, Kalocsai, Szekér 7, Molnár 1.

KK Ajka SE - Haladás VSE Sport KFT 33-22 (16-13)

Nagy (kapus), Tromler 4, Peidl B. 12 (1), Pernesz 1, Perger 1, Krápicz 1, Kocsis 1, Kalocsai 6, Szekér 7, Molnár.

Zeitler Tibor, edző: „Mai U15 ős fiú fordulóra én kaptam a felkérést. Köszönöm (Jávor Sebestyén). Zalaszentgróton játszottunk, Balatonfüred, Szombathelyi Haladás csapataival. Kevésen múlott a meglepetés, a fiúk koncentráltan, jól kézilabdáztak, posztonként is, valamint csapatként is felvettük a versenyt a JÓ erőkből álló Balatonfüreddel. Hol itt, hol ott volt az előny, az utolsó percre X-esen mentünk. És bizony kevésen múlt a pontszerzés. A Szombathelyi Haladás …. érthető, módon nehezen vettük fel a fordulatot, de sikerült és a végén magabiztos győzelemnek örülhettünk! Jó az egész csapat, kapus teljesítményt külön kiemelném. Köszönöm, hogy részese lehettem a mai napnak! Jó volt újra a volt tanítványokkal meccsezni. Sok sikert kívánok a még hátralévő fordulókra. (Figyelek majd). Hajrá Ajka! Köszönet a Szülőknek a buzdításért!”

 

Május 5. – Férfi U20

VS Dunakeszi - KK Ajka SE 40-27 (18-13)

Ferenczi, Peternics, Kovács M. (kapusok), Szarka 1, Peidl 4, Rozmán 1, György 1, Loránd 6 (1), Kovács Á, Sárik, Pernesz 11, Modori, Schell 2 (1), Laczkó 1.

Poór Tamás, vezetőedző: „Vasárnap ismét idegenbe látogattunk, a második helyen álló Dunakeszi vendégei voltunk. Nem volt a legjobb előjel, hogy az MKSZ az érettségi előtti napra írta ki a fordulót, így az ifjúsági korú balszélsőnk és balátlövőnk nem tartott a csapattal. Ennek ellenére a „szokásos” forgatókönyv szerint alakult a mérkőzés. Húsz percig – ameddig bírtuk az ellenfél fizikális fölényét – taktikusan játszottunk, négy serdülőkorú játékosunkkal a kezdősorban is álltuk a sarat. (11-11) A félidő végére kijött a fizikumok közti különbség, így hátrányban voltunk a félidőben. A második játékrész közepére teljesen elfáradtunk, nőtt a különbség, de a cserék stabilizálták mezőnyben a tíz gól körüli különbséget. A srácok becsülettel végig dolgozták a meccset, idén ebben a helyzetben vagyunk, de a jövő a miénk!”

Támogatóink