Hétvégi utánpótlás eredményeink

Hits: 251
Hétvégi utánpótlás eredményeink
Január 30. – Női U17

Veszprém Pannon SE - KK Ajka SE 29-29 (15-14)

Leskovics D., Rauch (kapusok), Krápicz 10 (4), Perger 8, Vincze 5, Litvinyuk, Kató 1, Kiss, Leskovics Cs. 3, Németh 2, Ferenczi.

Jaksics Rebeka, vezetőedző:

„Nagyon nehéz meccsen vagyunk túl, szinte végig vezetett ellenünk a Veszprém. Ötgólos hátrányból fordítottunk a 45. perc környékén. Hatalmas szív jellemezte a lányokat a mérkőzés végén, így tudtunk pontot menteni és döntetlenre kihozni.”

 

Február 2. – Női U19

Vasvár VSE - KK Ajka SE 20-26 (10-12)

Fleer, Leskovics D., Horváth (kapusok), Németh 1, Vincze 2, Klespitz, Leskovics Cs., Perger 1, Krápicz, Kovács 1, Mózes, Schneider 3, Mészáros 11 (7), Mátyás 7.

Klespitz Róbert, vezetőedző:

„Tipikus első mérkőzés volt. Egyes szakaszokban jól játszottunk, s ki tudtuk használni az erősségeinket, viszont sajnos volt olyan időszak is, amikor több hibát vétettünk. A hibák számát kell lecsökkentenünk, a jó játékunkat pedig minél hosszabb időre kinyújtani. Ezeket szem előtt tartva készülünk tovább, hogy a sorsdöntő meccsekre minél jobb formába lendüljünk!”

 

Február 3. – Férfi U18

Bp. Elektromos SE – KK Ajka SE 24-25 (13-9)

Ferenczi, Kovács M. (kapusok), Loránd 4 (1), Laczkó, Kovács Á. 3, Modori 1, Peidl G. 6, Lozsi, Schell 7, Tóth Bajusz, Sárik 4 (2).

Poór Tamás, vezetőedző:

„Serdülőcsapatunk első idei mérkőzése Szentendrén került megrendezésre. A mérkőzés elején nehezen találtunk utat az ellenfél kapuja felé, a szélekről való lehetőségeinket rendre kihagytuk, középen pedig ritkán kerültünk lövőhelyzetbe. Védekezésünk sem állt össze igazán, az első húsz percben nem tudtuk feltartóztatni a hazaiakat. Ennek ellenére nem szakítottak le minket, félidőben még látótávolságnak mondható négygólos hátrányban voltunk. A második félidőben türelmesebben alakítottuk ki a támadásainkat, s a befejezések is sikerültek. Negyedóra után egyenlítettünk, sőt egy góllal vezettünk is. A budapestiek ekkor a hazai pálya előnyét is kihasználva ismét fordítottak – ekkorra nálunk négyszer annyi kiállítás volt (4, illetve 16 perc), mint a hazaiaknál – így az 56. percre kétgólos hátrányba kerültünk. Ennek ellenére a srácok az utolsó percekben is jól koncentráltak, hatalmasat küzdöttek, így megérdemelten fogadták az ellenfél gratulációját a mérkőzés végén. Fontos, hogy a kiélezett végjátékban pozitív tapasztalatokat is szerezhettek fiaink, melyet további hasonló szituációkban hasznosíthatnak majd! Gratulálok a mutatott küzdőszellemért!”

Támogatóink