Győzött és bronzérmes a Leány U15

Hits: 409

Gyermekbajnokság LU15 Terület
Répcelaki SE- KK Ajka 15:16 (6:10)
KK Ajka csapata: Leskovics D. (kapusok); Krápicz K. 6; Leskovics Cs. 2; Németh A.; Pál Zs. 7; Pelikán Zs. 1; Rejtő L.; Rákos Zs.
Vezetőedző: György Szaffi

Marcali VSZSE- KK Ajka 11:35 (4:18)
KK Ajka csapata: Leskovics D. (kapusok); Krápicz K. 11; Leskovics Cs. 4; Leskovics D.; Németh A. 5; Pál Zs. 11; Pelikán Zs.; Rejtő L. 2; Rákos Zs. 2
Vezetőedző: György Szaffi

Értékelés
Edzői szemmel György Szaffi (vezetőedző- KK Ajka): “Utolsó fordulónkat hazai pályán játszottuk. Tudtuk azt, hogy van esélyünk a dobogóra, így a szezon utolsó napjára plusz motivációval léptek a lányok pályára.
Első meccsünket a Répcelak csapata ellen játszottuk. Nagyon jól kezdtük a mérkőzést, el is tudtunk menni ellenfelüktől 4 góllal. Az első mérkőzésen látszott mindenkin az egész éves fáradtság. Ám nagy küzdelem árán 1 góllal sikerült megnyernünk a mérkőzést. Második ellenfelünk a Marcali csapata volt. A lányoknak elmondtam az öltözőben, hogy nem számít semmi, élvezzék a kézilabdát! Mérhetetlenül büszke vagyok egytől-egyik mindenkire, mert önfeledten tudtak a pályán mozogni. Bár könnyebb mérkőzésnek néztünk elébe, de szuper dolgokat hajtottak végre.
100%-os napot hagytunk magunk után, és ezt megkoronázta a nyakunkban lógó bronzérem!
Nehéz szezont hagyunk magunk mögött, hiszen nagyon csekély létszámmal utaztunk el mindig a fordulóinkra. GRATULÁLOK A FELSŐHÁZAS 3.helyezett csapatomnak, és köszönöm Nekik a munkát, nehéz volt, de annál szebb!”

Támogatóink