Győzelem Százhalombattán!

Hits: 321

Az elmúlt szezon alsóház győztes Százhalombatta otthonába látogatott szombaton este a KK AJKA csapata. A fűtetlen csarnokban megrendezésre kerülő mérkőzésen nehezen lendültek játékba a csapatok, sok hiba és kevés gól jellemezte az első tíz percet (3-3). Az ajkaiak pontatlan és fegyelmezetlen játékát a hazaiak gólokkal büntették meg, így a 22.percben már ötgólos lett a különbség (10-5). A vendégek mestere időt kért, rendezte a sorokat, aminek következtében a szünetre kiegyenlített az ajkai csapat. A fordulást követően nagyobb sebességre kapcsolt a vendég együttes, egymás után négyszer is betaláltak (10-14). A remek védekezés mellett a kapuban Konyicsák is parádésan védett, elől pedig Gyene góljainak is köszönhetően a játékrész közepére hét góllal megléptek Tréki mester fiai (13-20). A battaiak edzője is próbált változtatni az időkérése során,de az ajkaiak tartották biztos előnyüket (16-23). Az utolsó percekben már nem forgott veszélyben a győzelem, a hazaiaknak ekkor még sikerült „kozmetikázni” az eredményen. A találkozót pontatlanul kezdő ajkaiak húsz perc után „felébredtek” és nagyszerű védekezésüknek is köszönhetően magabiztos győzelmet arattak a szebb napokat látott Százhalombatta otthonában.

Százhalombattai KE– KK Ajka 20-24 (10-10)

Jávor 1, Tóth 3, Oláh, Gyene 6, Nagy 3, John 2, Dobos, Breuer 1, Forgács 2, Ernei, Zsáki, Konyicsák, Buri, Perczel 1, Bonyhádi 5(1), Baracskay

Pénteken ismerős csapat ellen lépünk pályára, hiszen szeptemberben a Magyar Kupában találkoztunk már az ellenfelünkkel, aki az Agrofeed ETO Uni Győr csapata lesz.

Edzői szemmel - Tréki Tamás vezetőedző:

„Nagyon fontos két bajnoki pontot szereztünk a hétvégén. Nem kezdtük jól a mérkőzést, a hazaiak nagyon jól használták ki a kezdeti bizonytalanságainkat. Támadásban nem találtuk a távolságokat, ennek köszönhetően öt góllal ellépett az ellenfél. Aztán a védekezésünknek, valamint a kapusteljesítményünknek köszönhetően már döntetlennel vonulhattunk a szünetre. A második félidőt kiváló szellemben kezdtük, kiépítettünk egy hétgólos előnyt, teljesen elbizonytalanítottuk a battaiakat, és megérdemelt győzelmet arattunk egy igazi „4 pontos” mérkőzésen. Gratulálok a fiúknak, férfi munka volt!”

Játékos szemmel – Bonyhádi Tibor balszélső:

„Sajnos nem úgy kezdtük a mérkőzést, ahogy mi szerettük volna. A 22. percben már 10-5 volt az eredmény az ellenfél javára. Még a félidőig tudtuk rendezni a sorokat, és így 10-10-es döntetlennel mehettünk a szünetre. A második félidőt a 4-0-s sorozattal kezdtük és ott sikerült elhúznunk 4 góllal. Mérkőzés vége felé már 7 góllal is vezettünk és a mérkőzésen belül érződött, hogy itt nem lehet más eredmény, mint a győzelem, és haza visszük a két pontot, amiért jöttünk. GRATULÁLOK AZ EGÉSZ CSAPATNAK! Megyünk tovább, és pénteken Győrben szeretnénk gyarapítani tovább a pontjainkat! Hajrá Ajka!”

Támogatóink