Győzelem a Mosonmagyaróvár ellen

Hits: 210

Nagy csatára készültek a lányok a tavaszi szezon negyedik fordulójában, hiszen a tabella 4. helyén álló Mosonmagyaróvári KC U22 csapatát fogadtuk az ajkai sportcsarnokban. A fiatal és lendületes vendég együttes ellen nem volt egyszerű dolgunk, szinte az egész első félidőben fej-fej mellett haladtak a csapatok, végül egygólos ajkai vezetéssel mehettünk a szünetre. A második játékrészben továbbra is kiegyenlített küzdelem zajlott, ám a végjátékban felül tudtunk kerekedni a vendégeken, így kétgólos győzelmet arattunk!

KK Ajka – Mosonmagyaróvári KC U22 26-24 (12-11)

Vida 9 (2), György, Gelencsér, Mészáros, Jalkóczi 1, Pálinkás, Bodó 2, Jaksics 3, Völler 3, Horváth, Vörös 4, Bánhelyi 2, Rózsás 2

A lányok következő mérkőzése március 25-én lesz, a Celldömölki VSE ellen lépünk pályára.

Edzői szemmel – Pintér-Berecz Nikolett vezetőedző:

„Nagyon fontos volt, hogy a múlt heti mérkőzésünk után nyerni tudjunk, helyreállítva az önbizalmunk. Óriási szívvel, küzdeni akarással, elszántan játszottunk, ahogy azt kértem a csapatomtól. Kiélezett mérkőzésen megérdemelten tartottuk itthon a két pontot. Nagy gratuláció illeti a csapatomat!”

Játékos szemmel – Rózsás Josephine irányító:

„Nagyon fontos és kemény mérkőzésen vagyunk túl. Egy végletekig kiéleződött csata volt. Tudtuk, hogy az ellenfél nem fogja könnyen adni a két pontot, amely be is igazolódott. Próbálták a támadójátékunkat egy 5:1-es nyitott védekezéssel tördelni, de azt gondolom nagyon jól vettük az akadályt. Jó helyekre mentünk és kihasználtuk az így felszabadult szélesebb területeket. Nagyon büszke vagyok a csapatra, hogy végig koncentráltak, tudatosak voltunk és küzdöttünk. Mindenki beletette a maga feladatát és egy csapatként küzdöttünk meg ezért a sokat érő két pontért! Szuper volt csajok! Hajrá Ajka!”

Támogatóink