Félévértékelés – NBIB Férfi felnőtt

Hits: 153

A tavalyi NBII-es bajnokság megnyerése után a 2022/23-as szezont az NBIB osztályban kezdte meg Tréki Tamás csapata. Az átalakult keret nem volt egyszerű helyzetben, hiszen egész ősszel csak idegenben lépett pályára a csapat. Tréki Tamás csapata a tabella 15. helyéről várja a tavaszi folytatást, jelenleg a 15 mérkőzésből 3 győzelemmel, 1 döntetlennel és 11 vereséggel állnak. Az őszi szezont a vezetőedző, Tréki Tamás és a csapatkapitány, John András értékelte.

Tréki Tamás – vezetőedző

„Nagyon fárasztó és nagyon nehéz őszi szezont zártunk. A rengeteg utazás és folyamatos vendégjáték rengeteget kivett a játékosokból. A kitűzött célunkat, vagyis azt hogy ne maradjunk le nagyon a mezőnytől, teljesítette a csapat. Úgy gondolom, több helyen is szerezhettünk volna még pontokat, de sajnos különböző okok miatt ez nem sikerült. Most elmegyünk pihenni, aztán újult erővel vágunk bele a munkába. Bízom benne, hogy a tavaszi menetelésünk során ki tudjuk szolgálni a közönségünket. Köszönöm a csapat, valamint a vezetőség munkáját. Kívánok mindenkinek meghitt, boldog karácsonyt! Hajrá Ajka!”

John András – csapatkapitány

„Hosszú és fárasztó féléven vagyunk túl a felnőtt csapattal. Rengeteg edzést, utazást, csalódást, boldogságot élt át a csapat. Nem egy hullámvölggyel tarkított őszi szezont szeretnénk tavasszal hazai pályán kijavítani és a jelenlegi kieső zónából egy biztos bennmaradást érő pozícióba kerülni. Nagyon sokat kell még ehhez dolgozni, de úgy gondolom, hogy ehhez hazai pályán az elkészült régi-új csarnokunkban minden adott lesz. Kellemes ünnepeket kívánok mindenkinek! Hajrá Ajka!”

309700845 1075239809850665 8456266788066365297 n

Támogatóink