Beharangozó: KK Ajka- AGROFEED ETO UNI Győr 

Hits: 240
A Magyar Kézilabda Szövetség elkészítette a Magyar Kupa sorsolását, így a héten kupaforduló vár a csapatunkra, az NBI/b nyugati csoportjában szereplő Agrofeed ETO UNI Győr látogat hozzánk. A továbbjutás egymeccses párharc keretében dől el. A győriek a 8. helyen állnak a bajnokságukban 1 győzelemmel és 3 vereséggel.
Edzői szemmel 
Tréki Tamás (vezetôedző- KK Ajka) 
“A bajnokságban a héten szünet van, de vár ránk egy mérkőzés a magyar kupában. Ellenfelünk az NB1/B rutinos csapata , a Győr lesz. Örülök neki, hogy tudunk mérkőzést játszani, ráadásul téthelyzetben, mert nekünk szükségünk van a folyamatos gyakorlási lehetőségre, annak érdekében, hogy egyre jobban összecsiszolódjunk. Nem mi vagyunk az összecsapás esélyesei, de legalább le tudjuk mérni, hogy hol tartunk jelenleg. Természetesen nem feltartott kézzel várjuk a mérkőzést, szeretnénk megnehezíteni a vendégek dolgát és bizonyos taktikai dolgokat gyakorolni.”
Játékos szemmel 
Németh Tamás (szélső- KK Ajka)
“A magyar kupa meccs remekül beleillik a felkészülésünkbe ezen a héten, hiszen nem játszunk bajnoki mérkőzést. Ezáltal benne tudunk maradni a heti meccs ritmusban és azok a játékosok is picit többet tudnak játszani, akik eddig a bajnoki mérkőzéseken nem vagy csak kevesebb szerephez jutottak. Hosszú lesz a bajnokság és csak csapatként tudjuk elérni a céljainkat, tehát fontos, hogy mindenki játékban legyen. Ilyen szellemben lépünk tehát pályára, amellett, hogy természetesen a győzelem a cél ezen a meccsen is.”
Magyar Kupa férfi I. forduló
KK Ajka- AGROFEED ETO- SZESE
Helyszín: Ajka, Városi Sportcentrum
Időpont: 2021. október 7. 19:30 óra 
Hajrá Ajka! 

Támogatóink