Az NBI-es DKKA búcsúztatott minket a kupából

Hits: 142

Szeptemberben a Magyar Kupa II. fordulójában bravúrral jutott tovább női felnőtt csapatunk az NBIB-ben szereplő Tempo KSE ellen. A következő, III. fordulóban már egyetlen NBII-es együttesként szerepeltünk a „nagyok” között, és egy nagyon patinás, első osztályú együttest kaptunk a sorsolás során. A DKKA elleni találkozó nem tartogatott meglepetéseket, hiszen a vendégek magabiztos és fölényes győzelmet arattak, azonban az egész klub nagyon büszke a női felnőtt csapatra, hiszen már az is bravúros teljesítmény, hogy eljutottak a 3. fordulóba. Büszkék vagyunk Rátok lányok!

KK Ajka – DKKA 12-45 (5-20)

Vida, György 1 (1), Gelencsér, Mészáros, Pálinkás, Bodó 3, Jaksics 6, Völler 1, Ágoston, Horváth, Vörös, Bánhelyi, Rózsás 1

Pintér-Berecz Nikolett – vezetőedző

„Sokaknak soha nem adatik meg, hogy válogatott, vagy élvonalbeli játékosok ellen pályára lépjenek, így azt kértem a lányoktól, hogy az eredménytől függetlenül próbálják meg kiélvezni a jàték minden percét. Sajnos, a találkozó első 15 percét ennek ellenére nagyon túl izgultuk. Reálisan kell làtni a mérkőzést, míg a Dunaújváros az első osztályban foglalja el a tabella 5. helyét, mi a harmadosztályban, ez a végeredményben meg is mutatkozott. További sikereket kívánok a Dunaújvárosnak! Megyünk tovább, készülünk a szombati bajnokira.”

György Szaffi - csapatkapitány

„Elismerés volt számunkra hogy egy első osztályú csapattal játszhattunk. Tisztába voltunk az erőviszonyokkal, így teljesen más szögből közelítettük meg ezt a találkozót. Egyrészt büszkék vagyunk magunkra hogy eljutottunk idáig a kupában, másrészt örültünk, hogy ennyien elkísértek minket, és utánpótlás játékosaink részt vettek ezen az eseményen. Fókuszálunk tovább a bajnokságra, hisz számunkra az az elődleges. Mindenesetre nagy kaland volt, hogy profik ellen is pályára léphettünk! :)”

Támogatóink