A Szombathely ellen is elhoztuk a pontokat

Hits: 154

Továbbra is tart női felnőtt csapatunk remek sorozata, egy hosszabb pihenő után vasárnap a Szombathely ellen is sikerült győzedelmeskednie a lányoknak. A csajok így 6 mérkőzésből 4 győzelemmel jelenleg a tabella 5. helyén állnak a bajnokságban.

Szombathelyi KKA U22 – KK Ajka 21-27 (11-14)

Vida 1, György 4, Gelencsér 2, Mészáros 4, Jalkóczi 1, Pálinkás 1, Bodó 2, Jaksics, Ágoston, Horváth, Vörös 5, Bánhelyi 1, Rózsás 6 (3)

Berecz Nikolett – vezetőedző

„A mérkőzés első húsz percében nagyon összeszedetten tudtunk kèzilabdázni, keményen védekeztünk és ötletesen támadtunk. Utána kicsit beragadtunk, de összességében végig uraltuk a mérkőzést. Örülök, hogy egy ilyen fiatal csapat ellen is fel tudtuk venni a versenyt futó teljesítményben. Gratulálok a győzelemhez! Dolgozunk tovább! Hajrá Ajka!”

Vörös Szimonetta - balszélső

„Az elejétől kezdve uraltuk a meccset , kisebb-nagyobb előnnyel az ellenféllel szemben. Nagyon akartuk a győzelmet és ez látszott is a csapaton, mert küzdésben nem volt hiány. Voltak ugyan hibáink, amiken még dolgoznunk kell, de ebből lehet építkezni. Remélem az elkövetkezendő meccseken is legalább ennyi tűz lesz a lányokban. Kapuban is és mezőnyben is mindenki hozzá tudott tenni valamit ehhez a győzelemhez és ezért hatalmas gratula mindenkinek!”

Támogatóink