A szezon utolsó fordulójában a bajnokkal mérkőztünk meg

Hits: 98

KK Ajka- Veszprém Pannon SE (9:16) 25:30
Veszprém, Wartha Sportcsarnok
Vezette: Kincses Dávid, Szecsődi Dániel
KK Ajka csapata: Pálinkás V.; Forster A.; Horváth Zs. (kapusok); György Sz. 5; Tóth F.; Vida Cs. 7; Gelencsér L.; Jalkóczi K.; Jaksics R. 1; Regovics 1; Völler P. 4; Bánhelyi N. 3; Rózsás J. 3; Baracska A. 1; Schneider K.; Berecz N. 
Kiállítások: 2 perc, illetve 6 perc
7 méteresek: 2/0, illetve 3/1
Mb. edzők: Berecz Nikolett, Halász Dániel
Értékelés
Edzői szemmel Halász Dániel: "Tudtuk, hogy a Veszprém komoly játék erőt képvisel, hiszen az idei bajnokságot toronymagasan megnyerték, a csapatot annak tükrében készítettük fel, hogy egy szoros mérkőzést tudjunk játszani, összességében elégedett vagyok a lányok munkájával, hiszen mindössze 5 gólos vereséget szenvedtünk a bajnok csapat ellen. Sajnos a helyzeteink kihasználása még mindig nem elfogadható, ezen dolgoznunk kell."
 

Edzői szemmel Berecz Nikolett: "Tudtuk, hogy az idei bajnokhoz, ráadásul ismételten idegenbe látogatunk. Hiába fektettünk nagy energiát a mérkőzésbe, az első félidőben elkövetett üresjáratainkat megbüntette az ellenfél, védekezésünk túl passzív volt a mérkőzés elején, nem tudtuk hibára kényszeríteni az ellenfelet. A jövőben javulnunk kell a besegítések terén, illetve sokkal több megállító faultra lesz szükségünk csapatszinten (nem elég, ha egy- egy játékos faultol). A második félidőben úgy gondolom, hogy méltó ellenfelei voltunk Veszprémnek. Gratulálok ellenfelünknek a bajnoki cím megnyeréséhez, míg saját játékosainknak a lelkesedéshez és a küzdeni tudáshoz. Öröm számomra, hogy két saját nevelésű serdülő játékosunk is pályára lépett, akik nem szeppentek meg a lehetőségtől."

Támogatóink