9 gólos hátrányból fordított a férfi ifi 

Hits: 101
FIÚ,IFJÚSÁGIAK:

VESZPRÉMI KKFT - KK AJKA 31-32 (20-11)

KK AJKA: JÓZSA, ALMÁS,(kapusok), SZÜCS 7, ERŐS 1, PERCZEL 11, FORGÁCS 4, POINTNER 4, OLÁH2, KUBIK, ANTAL, ZSÁKI Á. 2., ZSÁKI O.1. EDZŐ:POÓR TAMÁS.

A megyei rangadón kilenc gólos hátrányból Perczel vezérletével fordítottak az ajkai fiatalok. A győzelemnek köszönhetően a KK AJKA csapata a második helyet foglalja el a tabellán.

Értékelés
Edzői szemmel Poór Tamás (vezetőedző- KK Ajka): „A hétvégén számunkra igazi rangadóra került sor, a tabellán azonos pontszámmal álló Veszprém KKFT – hez utaztunk. A mérkőzés első tízpercében felváltva vezettek a csapatok, ekkor épp 6 – 5 – re vezettünk, szoros volt találkozó. Ezután jónéhány elhamarkodott támadással és kihagyott ziccerrel hoztuk helyzetbe a hazaiakat, akik éltek is vele, 9 – 6 -ra fordítottak. Ekkor az időkérés sem segített, elől továbbra is pontatlanul játszottunk, valamint védekezésünk sem állt össze. Így a különbség a félidőre már tetemesre hízott ( 20 – 11 ). Félidőben elsősorban a védekezést próbáltuk átbeszélni, mely talán felrázta a társaságot. A második játékrészben már működtek a megállító faultok, a besegítések, s volt néhány labdaszerzésünk is. Ennek hatására kezdtünk közelebb zárkózni, miközben a veszprémiek nehezen találtak utat a kapunk felé. Az 53. percben nagy küzdéssel kiegyenlítettünk (28 – 28), majd az 58. percre már háromgólos volt az előny, melyből egyet sikerült megőriznünk. Le a kalappal a srácok előtt, a második félidőben nagyon – nagyot mentek támadásban és védekezésben is! A szezon utolsó felében jönnek a kiélezett találkozók, örülök, hogy a fiúk sikerrel vették a rangadót, hogy ilyen mély gödörből visszajöttek, s behúzták a meccset! Szép volt Srácok! HAJRÁ AJKA!”

Támogatóink